Over Personal Banking

Personal Banking Team

Uw team staat voor u klaar

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen. Het beantwoorden van uw vragen doen we graag zo persoonlijk mogelijk. Als Personal Banking klant heeft u namelijk een eigen Personal Banking Team.

Het Personal Banking Team

Uw Personal Banking Team bestaat uit een Personal Banker, Kantooradviseur en Accountmanager. Uw team staat voor u klaar om u te helpen bij alle vragen over uw bankzaken. De teamleden leren u en uw situatie kennen, waardoor u niet elke keer alles uit hoeft te leggen. Ze denken met u mee en houden rekening met uw specifieke wensen en behoeften. Zo kunt u met een gerust gevoel de juiste keuzes maken, voor nu en later. U kunt daarbij rekenen op persoonlijk contact op een manier die u het beste uitkomt, telefonisch of met een afspraak op kantoor.

Contact hoe en wanneer het u uitkomt

U kunt zelf bepalen hoe u uw vermogensvragen bespreekt. Dat kan telefonisch of in een persoonlijk gesprek op een ING-kantoor: wat ú prettig vindt. Uw Accountmanager is uw vaste aanspreekpunt, die samen met zijn collega’s zes dagen per week telefonisch voor u klaarstaat. Als uw eigen Accountmanager niet beschikbaar is, helpt een andere Accountmanager u of wordt er een afspraak gemaakt om u terug te bellen. Wilt u liever op kantoor in alle privacy een persoonlijk gesprek? Dat kan met uw Kantooradviseur of bij complexe vermogensvragen, met uw Personal Banker.

Contact

Deel deze pagina