Beleggen bij de ING

Op een manier die bij u past

Bij de ING kunt u beleggen zoals u dat wilt. Zelf, in beheer of met advies. Voor welke vorm u ook kiest, u kunt altijd rekenen op de expertise en ondersteuning van ING Personal Banking.

Kenmerken beleggen bij de ING

  • Beleggen zoals u het wilt
  • Zelf, in beheer of met advies: ondersteuning op de manier die u wenst
  • Relevante kennis binnen handbereik

Voordelen beleggen bij de ING

  • U belegt met professioneel advies
  • Of u kiest uw eigen strategie
  • Inzicht in de analyses van ING- experts wereldwijd

Zelf beleggen: bepaal uw eigen strategie

Wilt u graag zelf beleggen en daarbij uw eigen koers volgen? Kies dan de beleggingsvorm Zelf. Zelf bestaat uit twee varianten. U kunt beleggen via Zelf op de beurs in aandelen, obligaties, opties of andere beursstukken. Beleggen in girale beleggingsfondsen gaat via Zelf Vermogensopbouw.

Geld beleggen met professioneel advies

Maakt u voor uw beleggingen graag gebruik van de deskundigheid van het ING Investment Office? Kies dan voor de beleggingsvorm Advies. U krijgt een professioneel advies dat u eenvoudig kunt opvolgen.

Uw beleggingen laten beheren door de ING

Wilt u uw geld beleggen zonder dat u er dagelijks mee bezig hoeft te zijn? Kies dan voor de beleggingsvorm Beheer. De ING beheert uw beleggingen voor u.

Beleggen volgens de strategie van uw keuze

Als u kiest voor de beleggingsvormen Advies en Beheer, kiest u daarbij voor een strategie die aansluit op uw beleggingsdoel en wensen. Bij Advies krijgt u maandelijks advies, maar beslist u zelf of u het advies opvolgt. Bij Beheer beheert de ING uw beleggingen voor u. Zowel bij Advies als Beheer is de dienstverlening volledig afgestemd op uw beleggingsprofiel en uw gekozen beleggingsstrategie.

ING Investment Office: wereldwijde beleggingsexpertise

Hoe u ook belegt bij de ING, u heeft altijd toegang tot de wereldwijde beleggingsexpertise van het ING Investment Office. Het ING Investment Office is een strategisch kenniscentrum dat macro-economische ontwikkelingen volgt, bedrijfsonderzoek doet en aandelen, obligaties en beleggingsfondsen analyseert. Deze worden beoordeeld op factoren als toekomstperspectief, management, rendement en risico. Op basis daarvan selecteert het ING Investment Office beleggingen die in aanmerking komen voor de beleggingsportefeuilles die horen bij onze beleggingsstrategieën.

Klant worden bij ING Personal Banking?

Maak dan een afspraak via het Personal Banking Team. Zij staan 6 dagen per week voor u klaar voor vragen en informatie. Het Personal Banking Team is telefonisch bereikbaar via 020 22 888 66. Wij helpen u graag op werkdagen van 8.00 - 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Contact

Deel deze pagina

Risico’s obligaties

Risico’s obligaties
Over het algemeen loopt u met obligaties minder risico dan met aandelen. Maar obligaties zijn zeker niet zonder risico. De algemene risico’s van beleggen gelden, net als een aantal specifieke risico’s.

Meer informatie