Uw vermogen

Persoonlijke aandacht voor uw vermogen

U heeft vermogen opgebouwd. Dat geeft mogelijkheden. Maar roept misschien ook vragen op. De ING helpt u graag uw vermogen verder op te bouwen. Op een manier, zoals u dat wenst.

Uw vermogen, het begint bij uw wensen

Bij Personal Banking draait het om aandacht. Aandacht voor u en uw vermogen. Want als Personal Banking klant van de ING profiteert u van de deskundigheid van uw eigen Personal Banking team. Een team dat bestaat uit gecertificeerde beleggingsspecialisten en financieel deskundigen. U kunt 6 dagen per week telefonisch contact opnemen (op werkdagen ook ’s avonds). U krijgt direct antwoord op al uw vermogensvragen en het team helpt u uiteraard bij uw dagelijkse bankzaken.

Uw vermogen, beleggen of sparen?

U bepaalt zelf hoe u uw vermogen opbouwt. Sparen of beleggen. Als u uw vermogen geheel of gedeeltelijk wilt beleggen, heeft u toegang tot de wereldwijde beleggingsexpertise van de ING. Daarnaast ontvangt u ieder kwartaal het Beleggersbulletin ‘Inzicht’. Een uitgebreid bulletin met actuele beleggingsinformatie en heldere analyses. Maar de beleggingsspecialisten voorzien u uiteraard graag van advies. Een andere optie is sparen. De ING biedt voor bedragen vanaf € 75.000 de Profijtrekening. Tot een saldo van € 1.000.000 ontvangt u op deze spaarrekening een hogere rente.

Schenken

U wilt uw kinderen een financieel steuntje in de rug geven. Dan is het belangrijk dat u op de hoogte bent van alle mogelijkheden en dan vooral de belastingsregels. U wilt immers niet te veel belasting betalen over uw gift. En datzelfde geldt natuurlijk ook voor schenken aan een goed doel of andere partijen.

Hulp bij uw vermogen

Het zijn onrustige tijden in de financiële wereld. Wellicht heeft u behoefte aan persoonlijk advies over uw vermogen. Over de mogelijkheden van nu én de toekomst. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Dan weet u waar u aan toe bent.

Vragen over uw vermogen?

U heeft vragen over uw vermogen, maar u bent nog geen klant van ING Personal Banking? Maak een afspraak via het Personal Banking team: 020 22 888 66. Wij helpen u graag op werkdagen van 8.00 - 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Contact

Deel deze pagina

De Spaarrekening voor UNICEF

De Spaarrekening voor UNICEF
Sparen voor een reis of de studie van uw kind. Met de nieuwe Spaarrekening voor UNICEF spaart u voor uzelf én steunen we samen UNICEF. Een waardevolle manier van sparen.

Meer informatie