Snel naar...

Beleggen met respect

$(htce:tcm:7-142420;altText)

Beleggen met respect voor mens, milieu en maatschappij en met een gunstig rendement.

97% van onze klanten beoordeelt de Financial Planner

met een goed tot uitstekend

Onze klanten waarderen de deskundigheid van onze Financial Planners en de samen met hen opgestelde financiële planning. Dit blijkt uit klantonderzoek uit december 2012. ING Private Banking vindt het belangrijk goed op te hoogte te blijven van de tevredenheid onder haar klanten. Daarom wordt er meerdere malen per jaar i.s.m. een onderzoeksbureau een grootschalig onderzoek onder Private Banking klanten in Nederland verricht.

Financial Planning

Een goed financieel plan geeft u inzicht en overzicht. Een rustig gevoel, nu en in de toekomst. Om zakelijk en privé optimaal te profiteren van uw vermogen is zorgvuldige financiële planning vaak nodig. Als klant van ING Private Banking geven wij u graag een deskundig financieel advies. Wanneer ú daar behoefte aan heeft.

Uw doelstellingen

Uw pensioen opbouwen, een schenking doen of uw bedrijf verkopen. Een goed financieel plan begint met het inventariseren van de doelstellingen die u heeft voor uw vermogen. Deze vormen voor de ING dan ook het uitgangspunt.

Uw doelstellingen zijn belangrijker dan het rendement

Concrete oplossingen

Vooral sparen en minder beleggen. Of juist andersom? En wel of niet uw hypotheek aflossen? De specialisten van de ING denken graag met u mee. Op basis van uw wensen biedt de Financial Planner u een gedegen analyse aan, een actueel advies en een concrete oplossing.

Passend plan

Uw financiële situatie kan veranderen maar ook uw doelstellingen kunnen wijzigen. De ING houdt daar rekening mee. We zorgen er samen met u voor dat uw plan steeds is afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Zo heeft u altijd inzicht en overzicht.

Uw doelstelliPassend plan

Afspraak maken

Vanessa Knaapen

Vanessa Knaapen

Financial Planner IJsselland

Wat vindt u belangrijker: uw doelstellingen halen of streven naar een hoger rendement?
Afspraak maken met een Private Banker Kies uw eigen Private Banker

Vermogen opgebouwd?

97% van onze klanten beoordeelt de Financial Planner met een goed tot uitstekend

Heeft u als directeur-grootaandeelhouder (dga) vermogen opgebouwd binnen uw bv? Dan hoeft u voor fiscaal voordeel niet langer naar het buitenland. U kunt in Nederland beleggen in uw eigen vbi zonder vennootschapsbelasting te betalen. U kunt hierover contact opnemen met uw Private Banker of Financial Planner.

Meer over vrijgestelde beleggingsinstellingen