Financial Planning

Een goed financieel plan geeft u inzicht en overzicht. Een rustig gevoel, nu en in de toekomst. Om zakelijk en privé optimaal te profiteren van uw vermogen is zorgvuldige financiële planning vaak nodig. Als klant van ING Private Banking geven wij u graag een deskundig financieel advies. Wanneer ú daar behoefte aan heeft.

Uw doelstellingen

Uw pensioen opbouwen, een schenking doen of uw bedrijf verkopen. Een goed financieel plan begint met het inventariseren van de doelstellingen die u heeft voor uw vermogen. Deze vormen voor de ING dan ook het uitgangspunt.

Concrete oplossingen

Vooral sparen en minder beleggen. Of juist andersom? En wel of niet uw hypotheek aflossen? De specialisten van de ING denken graag met u mee. Op basis van uw wensen biedt de Financial Planner u een gedegen analyse aan, een actueel advies en een concrete oplossing.

Passend plan

Uw financiële situatie kan veranderen maar ook uw doelstellingen kunnen wijzigen. De ING houdt daar rekening mee. We zorgen er samen met u voor dat uw plan steeds is afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Zo heeft u altijd inzicht en overzicht.

Vermogensvraagstukken

Heeft u al eens de tijd genomen om te kijken naar uw financiële planning en wat kunt u als directeur-grootaandeelhouder (dga) doen aan uw financiële toekomst. Wij hebben de kennis die u helpt om doordachte keuzes te maken.

Vermogen opgebouwd binnen uw bv?

97% van onze klanten beoordeelt de Financial Planner met een goed tot uitstekend

Als directeur-grootaandeelhouder (dga) heeft u verschillende mogelijkheden om te bouwen aan uw financiële toekomst. U kunt uw vermogen in uw bv laten, overdragen naar privé of kiezen voor een vrijgestelde beleggingsinstelling (vbi). U kunt hierover contact opnemen met uw Private Banker of Financial Planner.

Meer over vermogen opbouwen in bv of privé