ING Private Banking: beste private bank 2014

Wij zijn verheugd u te melden dat ING Private Banking wederom in de prijzen is gevallen. The Banker en PWM Magazine, beide onderdeel van de Financial Times, hebben ons bij de jaarlijkse Global Private Banking Awards uitgeroepen tot beste private bank van Nederland.
Meer over deze award

 

Over Private Banking

Heeft u vermogen opgebouwd? Bijvoorbeeld met uw eigen onderneming of door succes op de beurs? Bij ING Private Banking krijgt uw vermogen de persoonlijke aandacht die het verdient. Uw Private Banker en een team van deskundige specialisten helpen u graag met financieel advies en het beheren van uw vermogen.

ING als Private Bank

U blijft graag actief betrokken bij uw vermogen. Dat begrijpen wij als Private Bank. Bij ons kunt u dan ook rekenen op een persoonlijke dienstverlening.

Heeft u een belegd vermogen vanaf € 500.000 of een vrij vermogen vanaf € 1 miljoen?

Voor (familie)vermogens van meer dan € 25 miljoen biedt Private Wealth Management oplossingsgericht maatwerk.

Private Banking voor u

Uw Private Banker helpt u graag met al uw vermogensvraagstukken. Dat kan bijvoorbeeld beleggen zijn maar ook een bedrijfsoverdracht.

Bent u ondernemer? We helpen u met één geïntegreerd advies.

Omdat we u waarderen als klant organiseert ING Private Banking speciaal voor u bijzondere extra’s. Privileges voor u waar inhoud, unieke ervaringen en netwerken samenkomen.

Team van specialisten

U en uw vermogen verdienen persoonlijke aandacht. Daarom heeft u bij ING Private Banking één aanspreekpunt voor financieel advies die u zelf uitkiest. Wij vinden een persoonlijke klik namelijk erg belangrijk.

Naast uw Private Banker kunt u ook terecht bij uw eigen Account Manager. Hij of zij is altijd uitstekend op de hoogte van uw situatie en kan u helpen. Ook werkt uw Private Banker samen met een team van specialisten. Zo zit u altijd met de juiste persoon aan tafel.

Actuele berichten

Blijft u graag geïnformeerd over ING Private Banking? Onze pagina Actueel houdt u op de hoogte. Denk bijvoorbeeld aan nieuws op het gebied van beleggen, berichten over bijeenkomsten die voor u interessant zijn en ideeën voor uw vermogen. Zo hoeft u niets te missen.

ING Private Banking: beste private bank Nederland 2014

Wij zijn verheugd u te melden dat ING Private Banking voor de tweede keer in 2014 in de prijzen is gevallen. The Banker en PWM Magazine, beide onderdeel van de Financial Times, hebben ons bij de jaarlijkse Global Private Banking Awards uitgeroepen tot beste private bank van Nederland. De jury was vooral onder de indruk van de innovatieve wijze waarop ING zijn dienstverlening heeft verbeterd.

Afspraak maken

Robert Smit

Private Banker Noord-Holland

Ik help u graag bij het bepalen van uw beleggingsstrategie.
Afspraak maken met een Private Banker Kies uw eigen Private Banker

Een persoonlijke klik

Van onze relaties waardeert 96% zijn Private Banker met een goed tot uitstekend

Bij ING Private Banking hechten we een groot belang aan een persoonlijke klik. Tenslotte gaat u met uw Private Banker een lange, vertrouwelijke relatie aan. Een relatie waarin u uw plannen en uw dromen bespreekt. Daarom kiest u bij ING zelf uw Private Banker. Goed om te weten dat u bij Private Banking vóór uw eerste kennismaking de profielen van onze Private Bankers kunt bekijken.

Heeft u vragen over Private Banking? Of wilt u weten welke Private Banker het best bij u past en bent u nog geen relatie van ING Private Banking? Bel dan Rob Oomens: 06 34 00 48 00.

Kies uw Private Banker

Video’s over Private Banking

Specialisten over ING Private Banking Uw vermogen wilt u goed beschermen. Daarom staat er bij ING Private Banking voor de groei, bescherming en overdracht van uw vermogen een team van specialisten voor u klaar.
Alle video's van ING