Snel naar...

Beleggen met respect

$(htce:tcm:7-142420;altText)

Beleggen met respect voor mens, milieu en maatschappij en met een gunstig rendement.

Onze klanten waarderen de voor hen georganiseerde evenementen

met een 8,8

ING Private Banking organiseert speciale Privileges voor onze Private Banking klanten waar inhoud, unieke ervaringen en netwerken samenkomen. ING Private Banking vindt het belangrijk haar klanten een onvergetelijke ervaring te kunnen bieden. Daarom worden deze evenementen uitgebreid geëvalueerd samen met onze klanten en voeren we op basis hiervan verbeteringen door.

Privileges

Omdat we u waarderen als klant organiseert ING Private Banking speciaal voor u bijzondere extra’s. Privileges voor u als Private Banking klant waar inhoud, unieke ervaringen en netwerken samenkomen. Bijvoorbeeld het ING Private Banking Congres en diverse exclusieve evenementen.

Unieke ervaringen

Wij bieden u graag unieke ervaringen die u nog lang bij zullen blijven. Zo hebben we bijvoorbeeld een aantal klanten meegenomen naar het pas heropende Rijksmuseum voor een exclusieve rondleiding en hebben we een voetbalclinic voor de kinderen georganiseerd. Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden over dit soort evenementen.

Unieke ervaringen bij ING Private Banking Privileges

Inspiratie opdoen

De ING deelt graag haar kennis met u. Daarom organiseren we jaarlijks een congres met een actueel thema. Speciaal voor u om inspiratie op te doen. Daarnaast houden we online seminars over actuele financiële onderwerpen. Bovendien geven wij u graag deskundig advies over uw kunstcollectie via ING Art Management.

Inspiratie opdoen bij ING Private Banking Privileges

Uitgebreid netwerken

Wij vinden het belangrijk om u beter te leren kennen, naar passies te zoeken die we delen.

Tijdens de evenementen biedt de ING u daarom graag de gelegenheid om in gesprek te gaan met onze specialisten. En om uw netwerk uit te breiden door het ontmoeten van andere ING Private Banking klanten.

Uitgebreid netwerken bij ING Private Banking Privileges

Afspraak maken

Ronald Verhaard

Ronald Verhaard

Private Banker West- en Midden Brabant en Zeeland

Ik ontmoet u graag tijdens een van onze speciaal voor u georganiseerde evenementen.
Afspraak maken met een Private Banker Kies uw eigen Private Banker

Deskundig advies over kunst

ING verzamelt en beheert kunst sinds 1974.

Bent u kunstverzamelaar en al jaren op zoek naar een bepaald schilderij? Of bent u een beginnende verzamelaar en wilt u een collectie opbouwen? Wij denken graag met u mee. De ING koppelt kunstmanagement aan bankieren. Goed om te weten: als enige financiële instelling in Nederland hebben wij zelf commerciële en inhoudelijke kennis van kunst in huis.

Lees meer over ING Art Management

Bekijk de video:

Het ING Private Banking Congres 2013
play
Vermogen om te veranderen Tijdens het ING Private Banking Congres 2014 kwamen sprekers met persoonlijke verhalen en visies aan het woord.
Alle video's van ING