37% van onze klanten heeft ING Private Banking

aanbevolen in zijn of haar omgeving

Onze klanten waarderen het persoonlijke contact dat zij hebben met hun banker en de deskundigheid die zij ervaren in dit persoonlijke contact. Om die redenen bevelen zij ING Private Banking aan bij vrienden en/ of familie. Dit blijkt uit klantonderzoek uit december 2013. ING Private Banking vindt het belangrijk goed op te hoogte te blijven van de tevredenheid van haar klanten. Daarom wordt er meerdere malen per jaar i.s.m. een onderzoeksbureau onderzoek onder Private Banking klanten verricht.

 

Uw vermogen

Met uw vermogen kunt u veel doen: beleggen, sparen, schenken. Maar hoe zorgt u ervoor dat u de juiste financiële keuzes maakt? Wij helpen u graag met een persoonlijk en deskundig plan voor de structurering van uw vermogen.

Uw wensen voorop

Op basis van uw persoonlijke wensen en specifieke situatie kijkt onze Private Banker graag samen met u naar een optimale structurering van uw vermogen. Uw Private Banker vertaalt uw wensen in concrete oplossingen die uw vermogen verder brengen. Dat kan beleggen zijn, maar ook begeleiding bij een bedrijfsoverdracht of een persoonlijk pensioenplan. Net waaraan u behoefte heeft.

Groei van uw vermogen

Kunt u in deze tijd beter sparen of beleggen? Of allebei? Best een moeilijke keuze. Uw Private Banker helpt u bij het maken van de keuze die voor u het beste is. Samen met u stelt hij een persoonlijk financieel plan op dat naadloos aansluit bij uw wensen en doelen. Hij geeft uw vermogen graag de persoonlijke aandacht die het verdient.

Erven en schenken

Belastingvrij schenken van uw vermogen combineren met uw testament? Dat kan. Uw Financial Planner adviseert u hoe u dit zo goed mogelijk regelt. Binnen de mogelijkheden van de fiscale wet- en regelgeving. En perfect aansluitend bij uw persoonlijke situatie en wensen. Uw Private Banker maakt graag een afspraak voor u met de Financial Planner.

Vermogensvraagstukken

Met vermogen komen keuzemogelijkheden. Vermogen opbouwen in mijn BV of privé? Een vrijgestelde beleggingsinstelling oprichten? Geld doneren aan een goed doel? Wij hebben de kennis die u helpt om doordachte keuzes te maken.

Bloggers

Diederik van den Biggelaar en Jan Zoetjes creëerden hun vermogen met eigen handen. Ze zijn nog steeds zeer ambitieus. Deze ondernemende bloggers vertellen openhartig over hun bedrijven en over hun dromen in het leven.

Afspraak maken

Thea Rozendaal

Private Banker Midden Nederland

Wilt u vermogen opbouwen en twijfelt u over de manier waarop? Ik help u graag.
Afspraak maken met een Private Banker Kies uw eigen Private Banker

Rendementen beleggen

92% beoordeelt onze beleggingsproducten met een goed tot uitstekend

U kunt (een deel van) uw vermogen gebruiken om te beleggen. Weet u al welke beleggingsstijl het beste bij u past? En of u bijvoorbeeld uw vermogen verder op wilt bouwen, een periodieke uitkering wilt uit uw vermogen, of allebei?

Meer over onze beleggingsstrategieën