Spoedbetaling

Met een Spoedbetaling maakt u gegarandeerd binnen 1,5 uur geld over naar een andere rekening in Nederland. Een Spoedbetaling doet u eenvoudig in Mijn ING Zakelijk (internetbankieren).

Voordelen Spoedbetaling

  • Binnen 1,5 uur bijgeschreven op de rekening van de begunstigde
  • Eenvoudig geregeld via Mijn ING Zakelijk (internetbankieren)

Spoedbetaling in Mijn ING

U doet een Spoedbetaling het eenvoudigst via Mijn ING (internetbankieren). In Mijn ING kunt u op werkdagen tot 16.30 uur een Spoedbetaling doen. De betaling is vervolgens binnen 1,5 uur bijgeschreven op de rekening van de begunstigde. Als u een Spoedbetaling doet na 16.30, in het weekend of op een feestdag wordt deze de eerstvolgende werkdag verwerkt.

Let op: Met een gewone overschrijving via Mijn ING (internetbankieren) naar een ING Betaalrekening wordt de betaling direct verwerkt en beschikbaar gesteld voor de begunstigde. Deze overschrijving is ook nog goedkoper dan een Spoedbetaling en is dus een beter alternatief voor een betaling naar een begunstigde die een Betaalrekening bij de ING heeft.

Heeft u geen Mijn ING, vraag dit dan nu aan.

Spoedbetaling in InsideBusiness Payments

Ook via InsideBusiness Payments kunt u een spoedbetaling doen. Als u de betaling voor 16.00 doet, wordt deze dezelfde dag nog bijgeschreven op de rekening van de begunstigde.

Spoedbetaling via een ING-kantoor

Een Spoedbetaling via Mijn ING is het meest eenvoudig en voordelig. Maar als u geen Mijn ING heeft, dan kunt u uw Spoedbetaling ook op een ING-kantoor doen. Neem hiervoor uw identiteitsbewijs en ING betaalpas mee. Wanneer u uw Spoedbetaling voor 16.00 uur doet, wordt deze dezelfde dag nog verwerkt.

Kosten

Er zijn kosten verbonden aan het doen van een Spoedbetaling.

Contact

Deel deze pagina