IBAN-Acceptgiro

Maakt betalen gemakkelijk voor uw klanten

De IBAN-Acceptgiro is een bekende en veelgebruikte betaalwijze. Uw klanten hoeven alleen hun handtekening te plaatsen en betalen daardoor vaak sneller.

Voordelen IBAN-Acceptgiro

  • Snel over uw geld beschikken
  • Weinig administratieve handelingen
  • Altijd de juiste boekingsinformatie voor uw administratie
  • Eenvoudig in te vullen en te verwerken

Wilt u persoonlijk advies over IBAN-Acceptgiro's?

  • Laat uw telefoonnummer achter onder de knop 'Bel me nu'. Dan neemt een adviseur direct telefonisch contact met u op.
  • U krijgt gratis persoonlijk advies over de mogelijkheden van een IBAN-Acceptgirocontract. Als u dat wilt, kunt u direct een contract aanvragen. Een acceptgirocontract is gratis. U betaalt per bijschrijving die met een IBAN-Acceptgiro wordt gedaan.
Natuurlijk kunt u ook zelf bellen: 020 22 888 22. Wij helpen u graag op werkdagen van 8.00 - 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Wanneer kunt u IBAN-Acceptgiro's gebruiken?

Om IBAN-Acceptgiro's te gebruiken, heeft u een Zakelijke Rekening nodig. Voor de verwerking kunt u kiezen om de acceptgiro zelf te bedrukken, een servicebureau in te schakelen of volgnummers te gebruiken. De kosten voor de IBAN-Acceptgirotransacties vindt u op onze zakelijke tarieven pagina.

Alternatief voor IBAN-Acceptgiro

Als u uw klanten regelmatig factureert, is een incassocontract mogelijk een alternatief voor IBAN-Acceptgiro's. Dan hoeft u geen rekeningen meer te versturen. Klanten machtigen u om automatisch een bedrag af te schrijven. Dat scheelt u per maand veel tijd en moeite.

Alternatieve betaal- en incassomiddelen

Op 1 januari 2019 wordt de acceptgiro volledig afgeschaft. Dat komt door het gebruik van andere en meer efficiënte manieren van betalen. Bereidt u zich voor met deze alternatieven:

Contact

Deel deze pagina

Europees incasso maakt incasseren makkelijk. Ontvang betalingen tijdig, bespaar moeite en kosten.

Incasseer eenvoudig