Buitenlands contant geld

Vanaf 1 mei 2015 is het helaas niet meer mogelijk om buitenlands geld te bestellen of te storten bij ING. Hiervoor verwijzen we u door naar GWK Travelex. ING-klanten krijgen, op vertoon van hun ING Betaalpas, extra voordeel op het bestellen of storten van buitenlands geld.

Buitenlands geld bestellen

Bestel buitenlands geld online bij GWK Travelex en  haal de bestelling af bij de GWK Travelex vestiging van uw keuze. GWK Travelex is gevestigd op de grotere NS-stations en luchthavens als Schiphol, Eindhoven, Rotterdam en Den Haag.

Buitenlands geld storten

U kunt uw buitenlandse geld omwisselen naar euro’s bij een GWK Travelex vestiging. Geld wisselen kan niet bij een GWK servicepunt of ING-kantoor.

Voordelen voor ING-klanten bij GWK Travelex

  • U betaalt geen provisiekosten bij het (online) bestellen van buitenlands geld
  • U wisselt gratis buitenlands geld om naar euro’s
  • U kunt tot 1 mei 2016 gratis buitenlands geld in euro’s storten op een ING-rekening

Stort of bestelt u regelmatig buitenlands geld?

Dan kunt u klant worden bij GWK Travelex. Uw ING-adviseur kan u hier meer over vertellen.

Handig om te weten

Wist u dat u in het buitenland kunt betalen en geld op kunt nemen met uw ING Betaalpas? Dat kan op alle plaatsen waar u het Maestro-logo ziet. Ook met een Creditcard of Corporate Card van ING betaalt u wereldwijd eenvoudig en veilig op meer dan 32 miljoen plaatsen. Heeft u toch liever cash? Dat kunt u contant geld opnemen met uw ING Betaalpas in het land van uw bestemming. Let wel op, hier zijn kosten (pdf) aan verbonden.

Contact

Deel deze pagina