Klant worden

Uw bankzaken goed geregeld bij de ING

Bij de ING bankiert u met uw bedrijf gemakkelijk en voordelig. U profiteert van de expertise van ons Economisch Bureau. Onze kantoren staan voor u open, ook ’s avonds en in het weekend. En overstappen is simpel en zonder zorgen.

Voordelen zakelijk bankieren bij de ING

  • Eén Zakelijke Rekening voor betalen, sparen en krediet
  • Voordeligste betaalpakket van Nederland
  • Veel kantoren, ruime openingstijden
  • Toegang tot de expertise van ons Economisch Bureau

Een zakelijk betaalpakket openen en direct zakendoen

Als u naar een ING-kantoor gaat om uw zakelijk betaalpakket te openen, krijgt u gelijk een werkende Betaalpas en uw inloggegevens voor Mijn ING Zakelijk mee.

 

Vraagt u uw zakelijk betaalpakket online bij ons aan? Dan bevestigen wij uw aanvraag per e-mail. U kunt dan binnen 2 werkdagen een werkende Betaalpas en uw inloggegevens voor Mijn ING Zakelijk ophalen op het ING-kantoor van uw keuze. Soms is nader onderzoek nodig. In dat geval krijgt u binnen 6 werkdagen bericht.

 

Direct een Zakelijke Spaarrekening aanvragen en gebruik maken van onze gratis Overstapservice? Dat kan gelijktijdig met het aanvragen van uw zakelijk betaalpakket. Wij maken het u graag gemakkelijk.

Nader onderzoek

Bij een aanvraag voor zakelijk betaalpakket voert de ING een aantal controles uit. Die zijn voor een deel wettelijk verplicht en voor een deel gebaseerd op ING-beleid. Zo accepteren wij geen bedrijven met bedrijfsactiviteiten die schadelijk zijn voor mens of milieu.

Contact

Deel deze pagina