Beleggingsproducten opzeggen

Beleggingsrekening, Overeenkomst Opties en Effectenkrediet

U heeft een Beleggingsrekening, een Overeenkomst Opties en/of een Effectenkrediet. Op deze pagina vindt u alle informatie om deze producten op te zeggen.

Beëindigen Beleggingsrekening

U kunt uw Beleggingsrekening (en tegelijkertijd uw Effectenkrediet of Optie-overeenkomst) beëindigen in Mijn ING Zakelijk.

Als u tegelijkertijd ook een Overeenkomst Opties beëindigd, zorg er dan voor dat u geen optieposities meer in portefeuille heeft en sluit alle posities.

U kunt ook telefonisch uw Beleggingsrekening beëindigen door met ons te bellen op 020 22 888 88. We zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Zodra wij uw verzoek hebben ontvangen wordt uw Beleggingsrekening binnen 3 werkdagen beëindigd. U ontvangt hiervan een bevestiging per brief. Op het moment dat uw Beleggingsrekening beëindigd is, is deze niet meer zichtbaar in Mijn ING Zakelijk.

Beëindigen Effectenkrediet

U kunt uw Effectenkrediet telefonisch beëindigen door met ons te bellen op 020 22 888 88. Wij helpen u graag op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Contact

Deel deze pagina