Contact

Deel deze pagina

Wijzigingen doorgeven voor uw organisatie

Lees hoe u zakelijke wijzigingen aan ons doorgeeft

  • Snel geregeld
  • Ingewikkeld? Wij helpen u
  • Voor organisaties, verenigingen en stichtingen

Ingeschreven bij de KvK

Zijn er wijzigingen opgetreden in de gegevens van uw organisatie? Sommige wijzigingen geeft u aan ons door, andere nemen wij automatisch over van de Kamer van Koophandel (KvK). U hoeft dan niets te doen. Op deze pagina leest u welke gegevens dat zijn.

Verandering van statutaire- of handelsnaam of adres

Heeft u aan de KvK een wijziging van naam, handelsnaam of vestigingsadres doorgegeven? Dan hoeft u die wijziging niet aan ons door te geven. Wij krijgen uw nieuwe gegevens van de KvK. Wel vragen wij u vriendelijk om na te gaan of uw KvK-nummer correct in onze administratie staat.

Andere verandering dan statutaire- of handelsnaam of adres

Als u aan de KvK een andere wijziging dan die van naam of adres heeft doorgegeven, dan verzoeken wij u om dat ook bij ons te doen.
Soms vraagt een wijziging om een groot aantal handelingen. In dat geval is het voor u gemakkelijker om daar met een van onze medewerkers doorheen te lopen. Wij vragen u dan een tijdstip door te geven waarop wij u kunnen bellen. Dat gaat om onderstaande wijzigingen.

Niet ingeschreven bij de KvK

Zijn er wijzigingen opgetreden in de gegevens van uw organisatie? U geeft het aan ons door via de wijzigingsformulieren.

Wijzigingen doorgeven aan de ING

Soms vraagt een wijziging een groot aantal handelingen. In dat geval is het voor u gemakkelijker om daar met een van onze medewerkers doorheen te lopen. Wij vragen u dan in het wijzigingsformulier om een tijdstip door te geven waarop wij u kunnen bellen.