Betalingen

Geld betalen en ontvangen voor starters

Een eigen zaak is spannend. U wilt het liefst nu beginnen. Goed nieuws: bij de ING regelt u vandaag nog al uw bankzaken. En zonder kosten, want het Starterspakket van de ING is het 1e jaar gratis.

Starterspakket

Met het Starterspakket heeft u als starter alles binnen handbereik dat u nodig heeft voor uw zakelijk betalingsverkeer. U krijgt naast een Zakelijke Rekening ook een Betaalpas en toegang tot Mijn ING Zakelijk (internetbankieren). Bovendien profiteert u van extra startersvoordeel, met onder andere korting bij Google (AdWords), T-Mobile, Exact Online en YesHello.

Makkelijk zakelijk internetbankieren

Waarom is zakelijk internetbankieren met Mijn ING Zakelijk zo makkelijk?
  • Inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Een aparte paslezer is niet nodig.
  • Betalingen bevestigt u met een code die u per sms ontvangt.
  • Nu met koppeling boekhoudpakket.
  • Plus gratis de beste Mobiel Bankieren App.

Geld betalen en ontvangen

Juist als startend ondernemer wilt u graag dat uw klanten en debiteuren op tijd betalen. Maak het uw klanten en uzelf daarom zo makkelijk mogelijk. Met de volgende slimme betaaloplossingen van de ING.

Pin Pakket Compleet

Pinnen aan de kassa is voor uw klanten een eenvoudige manier om af te rekenen. Voor u is het een veilige manier om geld te ontvangen. U heeft tenslotte minder contant geld in kas. Met het Pin Pakket Compleet van de ING krijgt u alles-in-één: een betaalautomaat, de benodigde telecomverbinding en verwerking van pinbetalingen.

Acceptgiro

Een acceptgiro is een veelgebruikte betaalwijze. Het maakt betalen voor bijvoorbeeld leden of donateurs eenvoudig en overzichtelijk. Ze hoeven alleen hun handtekening te plaatsen en betalen daardoor vaak sneller. Wilt u persoonlijk advies of een acceptgirocontract aanvragen? Bel 020 22 888 22. Wij helpen u graag op werkdagen van 8.00 - 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

iDEAL

Start u een webwinkel, dan kunt u uw klanten een veilige online betaalmethode aanbieden met iDEAL. Klanten betalen direct online via hun eigen bank en u bent voordelig verzekerd van uw betaling. Naast het abonnement (€ 20,- per maand), betaalt u een vast tarief per transactie. Zie hiervoor de tarieven zakelijk betalingsverkeer. U betaalt geen aansluitkosten voor iDEAL

Businesscard

Wereldwijd overal betalen zonder contant geld op zak? Dat kan met de Businesscard van de ING. De ING schrijft de uitgaven maandelijks achteraf af van uw Zakelijke Rekening. Met Businesscard Online heeft u 24 uur per dag inzicht in al uw transacties.

Contact

Deel deze pagina

Mobiel Bankieren App
Met zakelijk mobiel bankieren heeft u altijd en overal inzicht in uw bankzaken. Download de app gratis.

Downloaden