Bankzaken

Een goede start voor uw eigen bedrijf

Een eigen bedrijf starten moeilijk? Dat weet u pas echt als de zaak een tijdje op volle toeren draait. Wat u in ieder geval wel weet, is dat u goed van start gaat als u uw geldzaken bij de ING regelt.

Starterspakket

Als u net uw eigen bedrijf bent gestart, kunt u al uw zakelijke betalingsverkeer regelen met het Starterspakket. Daarbij profiteert u van € 1.500 extra startersvoordeel met aanbiedingen bij o.a. Google en Exact Online. Ook kunt u bij ING veel informatie krijgen over uw markt en brengen wij u graag in contact met lokale netwerken.

Betalingen

Juist als startend ondernemer wilt u graag dat uw klanten en debiteuren op tijd betalen. Maak het uw klanten en uzelf daarom zo makkelijk mogelijk. Bekijk een korte opsomming van de verschillende mogelijkheden om geld te betalen en te ontvangen.

Sparen

Als starter kunt u zorgeloos sparen, bijvoorbeeld voor een goede investeringskans of de belastingaanslag. Met de Zakelijke Spaarrekening van de ING kunt u altijd direct bij uw spaargeld.

Financiering voor starters

Bij het starten van uw eigen bedrijf wilt u misschien investeren in een bedrijfsruimte of een auto. Samen met de adviseur van de ING vindt u de financiering die het beste bij u past.

Verzekeringen

Bij goed ondernemerschap hoort de zorg voor continuïteit van het bedrijf. Dat vraagt om risico-inventarisatie. Het Schadepakket voor ondernemers biedt uitkomst. Een prettig gevoel als u alles goed geregeld heeft.